Esküvői szolgáltatás

Az esküvői zenekar a nagy nap egyik kiemelkedő hangulatfelelőse, ha nem a legkiemelkedőbb. Az ünnep lendületét és a vendégek jó kedvét alapjaiban határozza meg az, hogy a zenekar mit és hogyan játszik. A mi célunk az, hogy minőségi és változatos zenei anyaggal szórakoztassunk mindenkit. Ehhez mindig naprakészek vagyunk a legújabb slágerekkel, de bármikor felcsendülhetnek nálunk kihagyhatatlan esküvői dalok és lakodalmas zenék is.

Esküvői zenekarként nagyon fontos számunkra, hogy az ifjú pár kéréseit maximálisan kielégítsük, hozzájárulva ezzel a tökéletes ünnephez. Éppen ezért szívesen teljesítünk különleges kívánságokat, például 1-2 repertoáron kívüli dal formájában. Dallistánkat – a teljesség igénye nélkül – a Repertoár lapfül alatt tekintheti meg.

radio live partyzenekar esküvő

Fellépéseink energikusságuk mellett interaktívak is, ahol rugalmasan követjük a közönség hangulatát és igényeit. Ha szükséges, gond nélkül változtatunk az előre megírt műsoron. Zenei szolgáltatásunkat igyekszünk vizuális elemekkel is színesíteni, így gyakran előkerül nálunk egy-egy dalhoz illő paróka, szemüveg, vagy kiegészítő. Ha az est úgy hozza, szívesen bevonjuk a násznépet egy léggitár- vagy táncversenybe is.

Esküvői zenekarunk örömmel biztosítja a nagy nap teljes zenei szolgáltatását:

  • minőségi zenekari megszólalás, 4 fős ének/vokál, elegáns megjelenés
  • hajnalig tartó Dj szolgáltatás az élő zenét követően
  • polgári szertartás hangosítása
  • ceremóniamester hangosítása és szoros együttműködés vele a programok és tánc összehangolása végett
  • zene a nyitótánchoz, torta felvágáshoz, háttérzene a játékokhoz, vacsorához
  • zene a menyecske-, vagy menyasszonytánchoz

Az esküvői zenekar műsorát igény szerint dj szolgáltatásunk is követheti, vagy kiegészítheti, ami tovább szélesíti az est zenei spektrumát.

Az esküvőre teljes hang- és fénytechnikával is tudunk érkezni, ameny-
nyiben a helyszín ezt nem tudja biztosítani.

radio live partyzenekar esküvő 2

Zenekarunk folyamatosan követi a zenei trendeket, így szerepelnek a műsoron pár éve megjelent dalok is. Természetesen a régi klasszikus lakodalmas zenék és esküvői dalok mellett a mai magyar és nemzetközi slágerlistákról is játszunk dalokat.

Amennyiben a cél egy fiatalos zenekar esküvőre a Radio Live party- zenekar a legjobb választás!

Nézze meg további videóinkat!

Kérje árajánlatunkat a lenti ajánlatkérő kitöltésével,
vagy hívjon a +36 70 389 7035  telefonszámon!